.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

11 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях. Част 2

LadyZone.bg | преди 37 седмици
оргазъм
Снимка: istockphoto.com
Всички видове удоволствия, които може да изпита женското тяло, събрани на едно място

Ако сте пропуснали първата част, заповядайте:

11 вида женски оргазъм и как да достигнем до тях. Част 1А вие знаете ли за всички видове удоволствия, които може да изпита тялото ви?

А в случай, че вече сте наясно кои са първите 6 вида оргазъм при жените, продължаваме с останалите:

Оргазъм на маточната шийка
Повечето жени свързваме маточната шийка с бременност и гинекологични прегледи и навярно никога не ни е идвало наум, че можем да изживеем разтърсващ оргазъм, свързан с нея. Навярно никога не сте си и помисляли, че стимулирането на шийката на матката може да донесе приятни емоции и усещания, които при някои жени са силни и разтърсващи връхни точки.
Как: Добре е да пробвате стимулиране на маточната шийка, когато сте много възбудени и любовната игра е била продължителна, за да предразположите тази зона към още по-голяма чувствителност. Помолете партньора си да се движи бавно, но на дълбоко във вас. Може да използвате пръсти или вибратор. Ако обаче усетите, че това не е възбуждащо за вас, което е напълно възможно, пробвайте различно нещо – съществуват още десетки начини за достигане на оргазъм.

Оргазмите вдигат шанса от забременяванеИзследване с доброволки между 26 и 52 години показва, че...

Оргазъм на зърната
Всеизвестен факт е, че женските зърна са изключителна ерогенна зона и реагират лесно и бързо на докосване. Това е така, защото кожата там е чувствителна и пълна с нервни окончания. Не всички жени, но все пак има такива, които могат да достигнат до оргазъм, само чрез стимулиране на зърната на гърдите. Да, дори без какъвто и да е друг контакт...
Как: Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да насочите партньора си към вашите зърна – пипане, щипане, хапане, близане, потупване, търкане са ключовите глаголи, върху които да наблегнете.

секс
Снимка: iStock


Оргазъм по време на тренировка

Да достигнеш до оргазъм, докато тренираш, звучи леко странно. Но изследване на Университета в Индиана доказва, че 370 от 530 жени са изпитали оргазъм или сексуална наслада, докато са извършвали някакъв вид физически упражнения.
Как: Един от начините за достигане на този вид оргазъм е да стегнете мускулите на тазовото дъно или да правите упражнения, които ги стягат. Ако заздравите достатъчно тези мускули, по време на тренировка е възможно те да започнат да се съкращават и точно в тези моменти да получите оргазъм. Повечето жени обаче се нуждаят и от допълнителна стимулация.

8 секси съвета за смазващ оргазъмВъзбуждащи трикове за стимулиране на всички сетива, които ще разпалят огъня на сексуалния ви живот

Оргазъм по време на сън
Всички ние сме имали еротични сънища. При някои жени е напълно възможно да се достигне връхната точка по време на сън. Всичко зависи от кондицията, съня и колко сме предразположени.
Как: За разлика от другите видове оргазъм, към които можем да се предразположим сами или с помощта на партньор, този вид е специфичен и се случва неочаквано. Трябва да сме отпуснати, релаксирани и в кондиция за секси сънища. А дали ще се случи е отделен въпрос...

секс
Снимка: iStock

Множествени оргазми
Ето това е нещо, с което мъжете не могат да се похвалят. Преди втори рунд, те трябва да изчакат да мине т.нар. рефрактерен период, който означава, че пенисът им не е чувствителен към входящи възбудни импулси известно време.
Как: Повечето жени са изпитвали множествен оргазъм и могат лесно да си обяснят какво е чувството. След първия силен и разтърсващ, и благодарение на още и още стимулация, следват втори, трети и т.н.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?