.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 знака, че трябва да се разделите

btv.bg | преди 6 години
splti
снимка: thinkstockphotos.com
Ако забележите някои от тези, по-добре хващайте пътя

Липса на контакт

В началото с нея сте били в постоянен контакт - физически, по телефона или в интернет, обменяйки информация и мнения през цялото време. Сега вече няма начин да й пратите съобщение, камо ли да й се обадите. В същото време се опитвате да игнориртае опитите й да контактува с вас. Всичко е ясно, нали?

Не обсъждате бъдещето

Хората, които се обичат в една връзка, постоянно правят общи планове за по-напред във времето. Дали става дума за почивка или квартира, това е напълно нормално за една двойка. Това предполага, че и двамата смятате, че ще бъдете заедно завинаги. Ако това вече не е така, значи пътищата ви са разделени.
 

Липса на усилие

В началото, когато сте били заедно нито един от вас не е имал бързи планове какво да правите. Просто сте се разхождали или сте били на пикник и така нататък. Сега не можете да се организирате дори да спасите връзката си. Тъжно, но истина.

Играете мръсно

Преди вашите караници са приличали на препирни между деца. Сега вече става дума за истинска война с всички средства. По-лошото е, че познавате слабите си страни и използвате това в скандалите си. Ударите под кръста са епилогът на връзката.

Скарвате се внезапно

Преди сте посрещали нейните подигравки с чувство за хумор и сте се смели заедно. Сега една нейна дума може да ви запали фитила и да избухнете. Това няма да спре, докато не скъсате.

Карате се публично

Да се карате вкъщи е достатъчно зле, но когато това започне да се случва сред хората, това е знак, че трябва да приключвате. Ако не ви интересува кой вижда проблемите ви, това значи, че вече нямате никакъв респект един към друг.

Копнеж за независимост

Преди сте искали да прекарвате всяка свободна минута с това момиче, да се къпете заедно, да се храните заедно и да се прибирате заедно от работа. Сега предпочитате да прекарвате свободното си време с приятели или да поработите още, отколкото да бъдете с нея. Да си спомняте с умиление старите дни с приятелите, предишните си гаджета или възможностите за флирт, които сте пропуснали, също е знак.

Вече имате тайни

Доверието е основата на всяка връзка. Това означава да споделяте много лични неща, без да се лъжете, без тайни. Ако това доверие изчезне, защо да продължавате?

Промяна във възприятията

Преди сте отбелязвали всяка малка особеност в нея, която ви е харесвала. Сега тези неща ви дразнят. Всъщност, тези неща толкова ви дразнят, че едва я издържате. Знаете какво да направите.

Сексът вече не е същия

В началото сексът е бил страхотен. Когато това вече стане скучно и няма начин да се подобри, значи искрата е преминала.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?