Живот като на кино... Но не съвсем. Защото разликите между истинския живот и случващото се на екрана понякога са твърде много. Независимо от сърчицата във въздуха.

 

1. Тя попада на красив непознат, с когото се сблъсква и той разпилява книгите й
Погледите им се срещат и те разбират, че цял живот са се търсели един друг. В истинския живот си разменят по-скоро ругатни и обвинения кой не гледа и кой все още спи. Може да споменат нещо и за майките си.

2. Пише  номера на ръката му и въпреки изтритите цифри, съдбата ги среща
Провидението, вселената и всички ангели хранители винаги участват (и то без хонорар) във филмите. Именно те срещат и събират двойките, за да се стигне до "заживели прекрасно". В реалния живот ти се налага да ходиш на уговорени срещи, да се регистрираш в сайтове за запознанство и да го следваш във Фейсбук, за да се стигне до среща. И пак не е гаранция!

3. Събуждат се с най-свежия дъх на света
Веднага започват да се целуват и да си шепнат, без да се притесняват от сутрешния си дъх. А снощи са пили вино, тя е запалила цигара. Разбира се заради страстния секс не са имали време да си измият зъбите, но на сутринта тя ухае на праскова, а той на ангел! Поне!

4. Тя облича ризата му и е супер секси в нея
Същото се случва и ако случайно нахлузи боксерките му. В действителност върху теб ризата му седи като чувал върху пластмасов манекен от Илиенци - широка, увиснала, а и е доста измачкана... 

5. Сексът в банята е лесен и естествен
Водата се стичат по лицето и бавно, той еротично отмества една капка от устните й, после ги засмуква. Награбват се под душа, тя увива крака около него и правят секса, за който ти винаги си мечтала - страстен и естествен! Когато се опитате и при вас да се случи същото, се оказва, че кръстът го заболява на втората минута, кранът на мивката ти прави синини на бедрото, от водата си хлъзгава и членът му постоянно излиза... Изобщо и ти си във филм, но не романтичен, а комичен!

6. И двамата свършват по едно и също време
Тя вдига глава нагоре, изпъва шия, по която са залепнали мокрите й къдрици. Оформя секси устните си в буква "А"... През това време той стяга всяко мускулче на тялото си. Докато внезапно и двамата не се оформят в едно широко Ооооо и оргазмът не дойде и за двамата в една и съща секунда. В действителност обикновено жената свършва първо, често с орална любов, а след това мъжът. Дори да свършат и двамата, това рядко се случва едновременно. Но на кинолента е друго... 

7. Тя получава оргазъм само след 5 движения от негова страна
Тя толкова си пада по него и така страстно заравя ръка в косата му и гали гладките му гърди, че свършва само след 5 тласъка. Така е. Във филмите той винаги е страхотен любовник! И ги умее тези неща. В действителност на жената може да й отнеме известно време, докато се отпусне достатъчно и почувства мъжа достатъчно близък, че да получи оргазъм с него. 

8. Сутринта той я буди с кафе в леглото. Може да е скокнал и за прясно изпечени, топли кроасани
Всъщност колко пъти ви се е случвало да преспите при мъж и той да ви направи закуска? Изключителна рядкост. И ако от подносчето на героинята се вие топла пара с аромат на ванилия, то при теб ще е добре, ако мирише и само на кафе.

9. Когато са разделени, винаги вали
Тя стои тъжна до прозореца, капките се стичат бавно по прозореца и спомагат за цялостното меланхолично настроение. По радиото звучи ретро хит или поне Сезария Евора. Всъщност времето си тече, независимо от срещите, разделите и любовните мъки. Слънцето няма да спре да грее само защото една жена е тъжна!

10. След цялата тази романтика, тя ражда дете и е усмихната, свежа и красива
По лицето й няма и следа от пот и напрежение, нито от разширени пори и недоспиване. Не са я мъчили крампи, газове, повръщане и киселини. Просто отива в родилното, с цялата си феерия и любов, с която я е обвил любимия, и без много усилия ражда плода на техните чувства - най-красивото и сладко бебе. Което сигурно ще е и кротко, ще суче и ще спи по разписание, за да не преуморява горката си прекрасна майка. Когато ти отиваш да раждаш, пуфтиш и ругаеш цялата вселена, начело с мъжа до себе си. От тялото ти изтичат течности, за които дори не си подозирала, че съществуваш, а акушерката ту повтаря "Напъвай!", ту "Не напъвай сега!". В ей този свят, който не знае какво точно иска, се ражда детето ти - зачервено и смачканичко.