Всичко е прекрасно, тя защо се дърпа? – ако ти се е случвало да си задаваш този въпрос, много е вероятно в същия момент да си бил притежател, носител или излъчвател на едно или няколко от 10-те неща, които отблъскват жените, без ти дори да подозираш.

Предлагаме ти да се запознаеш с тях, за да ги елиминираш и просперираш.

1. Грозни, мръсни обувки

Много е вероятно това да е първото нещо, което е забелязала в теб и точно отблъскващите ти себеходки да са причината да те е отрязала още след "Здрасти”-то. Да речем обаче, че някак ти се е разминало в началото (в бар сте, тъмно е и т.н.) и успявате да завържете разговор, харесвате се и тя се съгласява да я изпратиш до таксито. И тогава ги забелязва - те са нито спортни, нито елегантни, правят крака ти да изглежда двойно по-широк, не отиват на нищо останало в този свят и отгоре на всичкото са мръсни.

Може да ти е дала телефонния си номер, но ако не отговори на обаждането ти, имай предвид, че може и ТЕ да са виновни. "Хубави обувки" е доста субективен термин, но все ще излъжеш някой всепризнат моден експерт сред приятелите си или някоя приятелка да ти помогне с придобиването на поне един представителен чифт. Не, това не означава, че ще са скъпи, спокойно!

2. Уф, че мирише! Лош дъх или неприятна миризма от изпотяване! За съжаление, често притежателите на тези аромати не могат да усетят, че ги излъчват. Единственият начин да се подсигуриш, че не си сред тези неосъзнати миризливковци, е да поддържаш перфектна хигиена. Душ, дезодорант, хубав парфюм, чисти зъбки, дъвки – ето така гарантираш, че чаровната ти усмивка няма да е "като на свинче – звънче".

3.Ти мене... уважаваш ли ме? Може би алкохолът те напомпва със самочувствие, но ако си прекалил с него, това ще изпомпа мерака от дамата, която се опитваш да впечатлиш. Четирите уискита сигурно са причината да можеш въобще да я заговориш, но това, че на теб ти се струва, че си в най-добрата си форма, думите ти се леят и я омагьосват, не означава, че не си се напил до безформеност, не лаеш и не я отблъскваш. Ако искаш да я шашнеш, не се наливай!

4.Публично унижение - Сваляш я продължително. Тя откликва на добрите ти намерения, но не толкова категорично, колкото ти се иска – любезна е, пили сте кафе заедно, отговаря на sms-ите ти, но все не се съгласява за вечеря. Може би й трябва повече време, за да те опознае. Ти обаче не можеш да чакаш и решаваш да я изненадаш в офиса с букет цветя. Тази , защото тя наистина може да е просто любезна с теб и трябва да й дадеш възможност или да те опознае и да ти даде шанс, или да те отреже деликатно. Ако цъфнеш неочаквано и очакваш тя да вземе решение как да се държи с теб и какво да прави пред всичките си колеги, това си е чисто изнудване, което може въобще да не й се хареса и да стопи всичките ти шансове.

5. Мрън-мрън - Никоя жена няма да пожелае мъж, който непрекъснато оплаква живота и своето място в него. Това е депресиращо. Една жена има нужда мъжът до нея да я кара да се чувства добре. Невъзможно е да постигнеш този ефект, ако, докато похапвате от приготвената от теб вечеря на фона не свещи и приятна музика, не спираш да обясняваш как мразиш работата си, не виждаш по-светли дни за държавата ни, не смяташ, че има смисъл да обгрижваш надеждите си, защото само се разочароваш и, всъщност, как може виното да е толкова скъпо...?

6. Аз, аз, аз, аз - Жените харесват мъже със самочувствие, но някои мъже се самозабравят. Естествено, че е хубаво да изтъкваш качествата и постиженията си, но има начини да го правиш деликатно и в подходящ контекст. Ако непрекъснато говориш за невероятната си личност, това ще стопи интереса й да опознае същата личност.

7. Пространствено позициониране - Краката й ще се разтреперят, ако в даден момент от разговора се приближиш и й прошепнеш нещо на ръба между комплимента и неприличното предложение. За такива инвазии обаче трябва опит и усет. Не бива непрекъснато да завираш лицето си в нейното, да настояваш да държиш ръката й или да я притискаш до себе си, обгръщайки я през кръста. Ако обсебваш пространството й, докато я ухажваш, тя никога няма да отдели пространство за теб в живота си. Остави я да диша, за да може да те осмисли.

8. Лудите приятели - Сигурно имаш приятели, които обичаш и с които искрено се забавляваш, но ако имаш избор, би изчакал до след сватбата, за да ги представиш на жената, която харесваш. Те са купонджии, но са неудържими и трудно ще я убедиш, че си добро момче и ставаш за връзка, ако другарите около теб са шумни пияници. Ако ще излизате цяла банда, хубаво е твоят принос към групата с приятели да е с хора, които няма да сринат имиджа ти.

9. Момчешките изцепки - Порасналите момчета, или т.нар. мъже, са надраснали глупавите разправии по барове и кръчми. Те също пазят честта и достойнството си, но не безразсъдно. Готините типове уважават жените. Бъди джентълмен и, дори и да те отблъсне, не позволявай да ти проличи, че ти е кофти, а бъди учтив – това може пък да я спечели.

10. Неуверен си - Увереността при свалките е въпрос на практика. Неуспехите ти не бива да те отчайват, а да те коригират. Ще дойде момент, в който ще си изваял подход, който ще ти свърши работа. Не забравяй, че може би вече си перфектен, но не за ТАЗИ дама, а за следващата. Смело напред!