.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 неща, на които ни учи здравата връзка с партньора

LadyZone.bg | преди 3 години
любов
Изграждане на доверие, правене на компромиси, признаване на слабостите и показване на истинските чувства

Изграждане на доверие, правене на компромиси, признаване на слабостите и показване на истинските чувства - това са все неща, на които се учим, когато градим здрава връзка с партньора.

Недоразуменията са неизбежни
Те ще се случат, ако връзката ви е истинска. Вие ще кажете или направите нещо, което ще бъде разбрано по различен начин от отсрещната страна. Не се ядосвайте и не наказвайте партньора си. Отдръпнете се, успокойте се и ще видите, че това всъщност не е болка за умиране. В крайна сметка всички сме различни, а недоразуменията и недоразбирането са крачка, която трябва да направим, за да се сближим още повече с човека до себе си. Те ще се превърнат в проблем, само ако не ги разрешите навреме. Говорете и прощавайте – това е част от силната връзка, която изграждате ден след ден заедно.

Какво я очаква всяка зодия в бракаДали овенът е посветен на семейството, дали може да се разчита на девата, дали ракът е повече от перфектен брачен партньор

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?