Колкото и да не ни се вярва на моменти, мъже много приличат с нас. И те мечтаят и очакват определени неща от жена, с която са. Да, с тази разлика, че не ги споделят. Често сме се питали – защо не го правят и единствения извод, до който стигаме е, че за тях това са естествени неща и няма смисъл да се вербализират.

А те са:

#Уважение – думата говори сама за себе си.

#Възхищение – Правете му комплименти, казвайте му, че той е единственият, най-красивият, най-умният... ами да, нали това е вашият мъж.

#Разбиране – Опитвайте се да виждате нещата и от неговата гледна точка. Взаимното разбиране ще ви позволи да градите светло бъдеще заедно – като истински екип.

#Съчувствие – колкото и да ви се струва незначителен определен негов проблем – не го пренебрегвайте.

#Старание от страна на половинката – мъжете харесват жените, които полагат грижи за вътрешната и външната им красота.

#Добър тон – да, има моменти когато трудно можем да запазим самообладание и да не повишим тон, но колкото по-рядко се случва, толкова по-добре.

#Подкрепа и поoщрение – независимо дали е на прага да направи грешен избор или да вземе кардинално решение за развитието на неговата кариера – подкрепяйте го, покажете му, че сте екип и във всеки един момент може да разчита на вас и разбирането ви.

#Оценяване – като личност, професионалист, бъдещ баща и съпруг. Ценете го и го приемайте такъв какъвто е. Не се опитвайте да го променяте – това не е любов.

#Признание – мъжете също се нуждаят от похвала. Това ще го накара не само да се чувства по-добре, но и да се старае повече.

#Желание – показвайте му, че го желаете. Интимната близост е много важна в една връзка, тя е една от основите, които поставяте за дълголетното ви щастие.