10 магически качества на жената, които я правят особено привлекателна за мъжкия пол. Секси дупето и пищния бюст не са сред тях.

1. Чувственост

Много хора предполагат, че външния вид обуславя сексуалността на жената, Това обаче далеч не е така. Чувствеността не зависи от това как изглеждаме. Тя се изразява в самообладание, харизма и увереност.

2. Целеустременост

Човекът, който се бори за това, което иска, доказва с действията си, че всичко е възможно. Такива жени няма как да не привличат мъжете около себе си.

3. Чувство за хумор

Доброто чувство за хумор показва, че сте интересен човек и предполага бъдещи успехи в работата. Хуморът е една от най-острите стрели на Купидон. Може да срази всеки мъж!

4. Пластичност

Както и да изглеждате на външен вид, колкото и добра физика да имате, е възможно да не изглеждате добре. Хубавата новина е, че грациозността на движенията се учи. Впечатляваща походка, жестове с ръцете – това са все неща, които могат да ви разкрасят всяка жена.

5. Увереност

Неувереният глас, свитите рамене и липсата на собствено мнение е нещо, което ще ви направи незабележими. Малко увереност в собствените сили и възможности и всичко се променя.

6. Решителност

Способността да вземаме решения е нещо, с което може да направите много силно впечатление. Независимо дали става дума за избор на сладолед, или за избор на любим мъж в живота.

7. Интелект

Интелектът не е нещо, което се учи в гимназията, нито в университета. Това е мъдростта и способността да разсъждаваме. А също така умение да разбираме човека до нас, да проявяваме съчувствие и точно по този начин да станем много обаятелни.

8. Внимание към детайла

Един малък детайл във външния вид може да промени цялостната ни визия. Може да е нещо на пръв поглед незабележимо, но то или ще ни допълни перфектно, или ще развали всичко. Дребните детайли често остават в паметта на човека, за разлика от цялостния външен вид.

9. Да бъдеш интересен събеседник

Тук става дума не просто за общи познания в различни области и способността да водиш диалог, а за умението да изслушваш другия. Особено важно е да не говорите единствено и само за себе си. Преместете гледната точка, нека ракурсът води към човека до вас, така ще се почувства специален и ще ви хареса много.

10. Уникалност

Всеки има своя особеност, своя черта на характера,която го прави различен от всички останали. Важно е тази черта да приемаме и показваме като свой плюс, а не като недостатък. Именно тя ни прави личности – единствени в целия свят.

Външният вид е преходно нещо. Единственото, което не можем да контролираме във времето, въпреки грижите, които полагаме. Но необяснимата магия на излъчването идва от всички онези черти в душата на човека, заради които си струва.