.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хомеопатията става все по-популярна за имунната защита

| преди 8 години
Хомеопатията става все по-популярна за имунната защита
Ехинацея
Нови за България са Шуслеровите соли

Здравейте, много бих се радвал, ако може да отделите една тема за добрите и лошите страни на все по-популярните имуностимулатори. Поздрави!  От stf007

Имуностимулаторите са "огромно море”. Със сигурност всички те помагат да се укрепи сринатата ни от често боледуване, стрес, грубости, преумора, лош въздух, консервирани храни (и какво ли още не!) имунна ситема.

В лекарствения справочник главата за имуномодулатори е значително по-богата от времето, когато имаше само "Бронховаксом", българския му вариант "Респивакс", прохождащия тогава, също български, "Деодан" на базата на Лактобацилус булгарикус и "Антистенокардин" с приложение за профилактика на есенно-зимните инфекции.

Не бива да забравяме продуктите на базата на древния жен-шен, елеутерокок, ехинацея, както и изобилието от продукти от безусловно здравословния мед – прополис и пчелен прашец. Навлизащата все по-широко хомеопатия разполага също с ефективни средства за стимулиране на имунната система. Новите за България Шуслерови соли също имат схема за усилване на имунната защита.

Това е само бегъл преглед върху имуностимулаторите, без претенции за изчерпателност. От споменатите дотук групи, не смятам, че може да се безпокоите, че имат лоши страни. А и сами можете да видите резултатите от избора си - ако взимате по-малко болнични дни през есенно-зимния сезон.

Ако имате по-конкретни въпроси за имуномостимулаторите, моля, пишете!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?