Едно от добрите ви намерения през 2016 е да се сбогувате с излишните килограми, но не знаете как да си спестите дългите и мъчителни диети? Запазете спокойствие, съществува начин да достигнете желаното от вас тегло без да се лишавате от любимите си ястия и съхранявайки доброто си настроение.

Това е любовта. Естествено в комбинация със здравословното хранене резултатите ще бъдат още по-добри. Твърдението, бе потвърдено от проучване, което бе осъществено от група учени в САЩ и публикувано на официалната страница на електронното издания Personal Relationships.

Резултатите показват, че погледът на нашите близки и приятели влия не само на настроението ни, но и на теглото ни. Когато не се чувстваме харесвани и/или обичани от любимите си хора, ние – жените сме склонни да запълним тази празнота по друг начин, като например храната.

Да, с тази разлика, че емоционалната дупка, която можем да усещаме вътре в нас не би могла да бъде запълнена с която и да било храна – независимо колко вкусна е тя.
Затова, ако смятате, че ви липсва любов, а същевременно с това желанието ви да свалите онези килограми, които пречат на самочувствието си – замислете за нова връзка.

В случай, че сте обвързани... заложете на флирта, но не повече. Всички знаем, колко важно е за една жена да се чувства красива. Не говорим само за личното й усещане и одобрение... не, чуждите погледи са също толкова важни.

Когато обичаме и се чувстваме обичани, цялата ни същност е изпълнена с енергия, която ни дала усещане за лекота и сила. Знаете, какво е? Някои говорят за "пеперуди в стомаха", други за "естествен наркотик", трети използват термина "любов". 

Каквото и да е, важното е, че действа.