Американската блогърка Ребека Рейбън яде каквото си поиска, без да наддава нито килограм! Ако посетите нейния профил в Instagram, ще я видите в компанията на всевъзможни съблазнителните лакомства, които тя регулярно и с охота си похапва без ограничение. Ребека твърди, че перфектната си фигура, която не се поддава на нито грам напълняване, дължи не на това какво, а как яде.

„От малка съм израснала с принципа да се храня с всичко онова, което ме прави щастлива – дали това ще бъдат любимите ми такос, начос, пици, гевреци, сладки или тестени изделия, няма никакво значение”, споделя Ребека. „В основата си съм нещо като крава с пет стомаха. Важното правило тук е да се храните с нещо, което ви носи радост, а не да се тъпчете с него. Освен това никога не си поръчвам едно и също лакомство втори път”, обяснява още тя.

 

Според диетоложката Джесика Кординг, Ребека има право да твърди, че не дебелее, именно защото не лишава организма си от нищо, като същевременно не прекалява с лакомствата. А всички знаем, че колкото е по-забранен един плод, толкова повече обичаме да си похапваме от него. Е, в случая няма от какво да се боим, тъй като единственото правило е Не да се лишаваме, а да не прекаляваме!