.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сутрешна енергия? Да, с правилната закуска

| преди 6 години
346992.jpg
Kои са първите бисквити на българския пазар, специално създадени за закуска? При това в цели три варианта - с мляко, с шоколад и лешници и с мед?
Кои са първите бисквити на българския пазар, специално създадени за закуска? При това в цели три варианта  – с мляко, с шоколад и лешници и мед? Мислите, че няма такова нещо? Напротив - има. Можете сами да се убедите в качествата на Belvita Добро Утро. Като част от добре подбрана балансирана закуска, тези бисквити се характеризират с постепенно освобождаване на въглехидратите в продължение на 4 часа. Така с Belvita Добро Утро като част от балансираната закуска имате енергия през цялата сутрин. В допълнение, всяка една бисквитка съдържа важни витамини и минерали, сред които витамините от групата В, включително фолиева киселина и желязо. Тъй като Belvita Добро Утро са бисквити, предназначени за сутрешна закуска, когато хората често бързат, продуктът се предлага в пакет от 50 гр. – подходящ за консумация и извън дома, и от 300 гр. – кутия, която съдържа 6 индивидуално опаковани порции от 50 гр., подходящи за споделяне с приятели, или в семейството.

Това обаче не е всичко. Belvita Добро утро ви предлага една балансирана закуска, включваща :

4 Belvita Добро утро! Шоколад
1 банан
1 купичка мляко
1 чай или кафе

Всичко това е само 500 kcal, вкусно е, но е също и източник на витамини, минерали и фибри. Ако не вярвате, опитайте сами и ще разберете, че енергията, която имате в момента, не е нищо в сравнение с тази, която ще ви осигури нашето предложение.

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?