.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Процедура със замразяване прави талията и обиколка на ханша с 3 см по-малки

| преди 2 години
ханш
Снимка: iStock
С криолиполизата Cool Tech клетките се самоунищожават

През зимата повечето хора трупат излишни килограми и мазнини по тялото си. През студения сезон движенията са ограничени, а храната е по-калорична. Може ли обаче тази зима да не е точно така? И вместо да се трупат, мазнинките да бъдат замразени?

Всъщност е възможно. Процедурата се нарича криолиполиза. Това означава замразяване на част от мастните киселини в клетката при температура от -8 градуса, което води до самоунищожаване на самата клетка. Мастните клетки в човешкия организъм са константен брой през целия живот и когато някоя клетка бъде унищожена, тя не се възстановява. 

Криолиполизата Cool Tech е терапия, която не просто намалява обема на мастните клетки, както правят повечето други терапии за т.нар. body shaping (оформяне на тялото), а ги унищожава напълно! Резултатът е поне 3 см по-тънка талия или по-малка обиколка на ханша, бедрата, дупето, прибиране на увисналото коремче. Ефектът се вижда най-ясно след около месец. За най-добър резултат са необходими поне 3 процедури, които се правят през около месец.

Можем ли да отслабнем със замразяване?Криолиполиза - революционна технология за България и света

След като е толкова ефективна, не е ли опасна?
Замразяването на мастните киселини в клетката предизвиква апоптоза (процес, който е съвсем естествен за организма) - програмирано самоунищожаване на нефункционираща клетка. Така организмът ни се освобождава ежедневно от мъртви клетки. Накратко процедурата е безопасна.

Тази процедура се предлага на доста места в София и Пловдив -  естетични центрове Evolution, Nirvana, Dupissima, дерматологична клиника Derma Elite, клиника Dermavist, студио Siana.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?