Оказва се, че известните модели и актриси, които винаги пропагандират колко добре им се отразява поредната драстичнa диета, която вече се е превърнала в техен начин на живот, си позволяват и глезотии. Или поне така си личи от последните признания на американската актриса и модел Меган Фокс. А може би това е нейната диета?

 

Каквото и да е, фигурата на синеоката красавица е безупречна, така че няма да я обвиняваме, а просто ще я похвалим за смелостта да си признае, че строга диета спазва през седмицата, а през уикенда му отпуска юздите и си хапва всякакви кулинарни глезотийки и изкушения, съобщава БГНЕС.

 

Фокс, която често бива избирана за най-сексапилната жена в света, неотдавна наддаде няколко килограма. Източници, близки до звездата, заявиха, че тя е по-щастлива от всякога, защото си е върнала част от извивките. Освен че поддържа здравословна диета, Меган ходи на фитнес със съпруга си Браян Остин Грийн.

 

И все пак измежду всички хранителни строгости и физически активности, актрисата намира промеждутъци, в които да се поглези с някое и друго нездравослоно ястие или сладкиш.