Fine Line създаде перфектния продукт за перфектна форма през летния сезон. Денят на представянето му не е избран случайно, тъй като днес, 1- май е Световен ден на движението за здраве. С Fine Line перфектната форма може да бъде постигната само за един месец.

Вече добре знаем, че за да може да се случи това, трябва да въздействаме върху тялото ни на всички нива – посредством храна, движение, с антицелулитни  процедури или такива за стягане на кожата. Екипът ни, съвместно с експерта по физиотерапия и рехабилитация, д-р Силвия Паскалева, съчетахме тези елементи и създадохме една лесно изпълнима, приятна и бърза програма за възстановяване на жизнените сили след студените месеци.

1.    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

•    Хранителен режим

Дипломиран лекар-диетолог и специалист по хранене от екипа ни изготвя индивидулен хранителен режим, който е съобразен с Вашите специфични особености като физика, хранителни навици, вкусове, евентуални медицински проблеми и др. Ще ви бъде направен преглед, с който се цели: обективна презенка на метаболизма Ви, изчисляване на необходимия  дневен калориен прием според конкретната цел и измерване на основни  показатели, описващи състоянието на Вашия организъм като тегло и най-вече процент телесни мазнини, вода и мускули със сегментното им разпределение, Body Mass Index, метаболитна възраст и др.

•    Доставка на храна

Вашият индивидуален хранителен режим ще бъде изпълнен от нас. Ние ще приготвяме храната Ви всекидневно и ще доставяме до посочения от Вас адрес по пет ястия дневно. Нашите професионални готвачи и специализираната ни кухня ще се погрижат да получавате през този месец балансирана и здравословна гурме храна, като ястията няма да се повтарят през месеца.

•    Движение – Power plate

10 минутна програма, която се равнява на час и половина тренировка във фитнеса!
След този 1 месец ще започнете да усещате тялото си по съвсем различен начин – тонизирано, лекo и готово за ежедневните предизвикателства.
Уредът Power plate провокира между 30 и 50 свивания в секунда, което не може да се постигне с никой друг уред, изобретен до този момент.

Благодарение на тази интензивност, мускулите използват между 95 и 97% от капацитета си. При обикновена тренировка, натоварването е до 40%.
Само два пъти седмично по 10 минути  са оптимални за разграждането на мазнините, изглаждане на кожата, увеличаване на мускулатурата, засилване на кръвоснабдяването и премахване на стреса.
Само за 10 минути, човек постига същия тренинг – ефект, както с дълга, натоварваща, традиционна тренировка от 1.30 ч. Тайната се крие в това, че всички мускулни влакна взимат участие в неволевите съкращения на мускулите, предизвикани от вибрациите на Power-Plate.
Да не забравяме, че дори самата кралица на поп-музиката Мадона се възползва от програмата Power Plate и заявява, че дължи идеалната си фигура именно на нея.

•    Антицелулитни  роцедури с IMPACT

SORISA създаде истинска алтернатива на хирургичната липосукция, уредът IMPACT. Той е най-ефективното решение в борбата с локалните мазнини. Изключително бързо и ефективно намалява обема на третираните зони, използвайки ултразвук с честота 40 KHZ и директният ефект на кавитацията върху адипоцитите. В допълнение IMPACT комбинира кавитацията с електропореза на неинвазивна мезотерапия, която увеличава антицелулитния и стягащ ефект. IMPACT е глобално решение  програми за тяло, защото само с една процедура елиминира локалните мазнини, намалява целулита и стяга кожата. Така Вие ще бъдете доволни още от първия ден, защото ще видите ефекта! Ще се учудите как след всяка процедура се наблюдават видими резултати...
Комбинацията от кавитация и електропореза осигурява процедури за тяло, ефективни не само върху локалните мазнини, но също така решава и други проблеми на тялото като целулит и отпусната кожа... IMPACT е метод, който може да бъде прилаган на различни зони от тялото – корем, бедра,  глутеуси, гръб и ръце. Процедурите могат да се провеждат през цялата година. Доказаният ефект прави терапията с IMPACT най-желаната процедура на пазара в момента, и то от представители на двата пола.

•    Хранителни добавки

2.    КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА?

Само за един месец можете да постигнете невероятни резултати. Комбинацията между хранителен режим, Power-plate и IMPACT процедури може да ви помогне да избегнете дългата борба със свалянето на килограми, оправяне на настроението или повдигане на самочувствието. Само за месец ще се почувствате отново живи, леки и красиви!


3.    КОЛКО СТРУВА?


Тази програма на Fine Line предостява уникална възможност за вас - всяка една от посочените услуги се предлага на изключителна цена. Само сравнете!

-    Преглед при диетолог и изготвяне на индивидуален хранителене режим: редовна цена – 50 лева/ цена в програмата – 25 лева;

-    Приготвяне и доставка на храна за 1 месец: редовна цена – 904,80 лева/ цена в програмата – 725 лева;

-    Power plate за 1 месец (8 посещения): редовна цена – 120 лева / цена в програмата – 96 лева;

-    Impact процедури за 1 месец (6 броя): редовна цена – 672 лева / цена в програмата – 336 лева.

Обща сума на предлаганите услуги извън програмата – 1746,80 лева
Специална цена за Програмата – 1182 лева. В програмата на Fine Line спестявате близо 600 лева, а постигате невероятен резултат само за 1 месец! Oчакваме ви!