Първият фитнес център, който Мадона откри неотдавна в столицата на Мексико, може да бъде затворен.

Според слуховете, фитнесът може да бъде затворен поради липсата на няколко разрешителни. Закриването се случва само няколко дни след като Мадона откри супер модерния център в един от най-луксозните квартали в Мексико Сити.

Оказва се, че певицата няма разрешителни да ползва фитнес салона и огромното пространство за търговски цели. Освен това няма и разрешително, за да осигури необходимите пракоместа.

„Мисля, че е страхотно за града и за страната ни, че Мадона избра да направи първият си фитнес клуб точно тук, но като кмет на квартал Мигел Идалго аз имам правото да проверя и да се уверя, че всичко е изрядно и по правилата. Например – дали няма опасност от инциденти, дали има аварийни изходи и т.н.”, каза кмета на лъскавия квартал Деметрио Соди.

„Хората са длъжни да си подсигурят всички разрешителни преди да тръгнат да откриват какво и да било.”, каза Соди. Той уточни, че собственичката на фитнеса е била помолена да събере всички необходими документи до края на тази седмица.

Мадона беше в Мексико Сити в понеделник – 29 ноември, за да открие първия от заплануваната световна верига фитнеси „Hard Candy”. Залите са кръстени на албума на певицата, които бе лансиран през 2008 година.

Тя и нейните бизнес партньори смятат да не спират с Мексико, а да отворят фитнес зали и в Русия, Бразилия, Аржентина, както и в Азия и части от Европа.