.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Mеждинни закуски под 150 калории

Галина Толкингтън | преди 7 години
391609.jpg
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Ако ви е дотегнало да хапвате скучни диетични сухари и сурови ядки, за да залъжете глада си, опитайте тези вкусни комбинации.

Когато сте на диета, междинните закуски са като животворни оазиси в средата на деня - хапвате малко, освежавате се и с нова енергия продължавате със задачите си. Ако ви е дотегнало да хапвате скучни диетични сухари и сурови ядки, за да залъжете глада си, опитайте тези вкусни комбинации. Всяка от тях е под 150 калории и ще ви донесе истинска наслада.

Ягодов шейк: смесете ½ чаша ягоди, ½ чаша кисело мляко, ½ чаша вода, лъжица мед и няколко капки ванилия. Пасирайте до гладкост и сервирайте със сламка.

Печена ябълка с орехи: изпечете ябълки, като издълбаете сърцевината и напълните с орехчета, стафиди и канела.

Пресни чушки с гуакамоле: нарежете чушки на едри парчета и намажете всяко с дип гуакамоле. Сервирайте с домашна лимонада.

Зелечукови шишчета: комбинирайте парченце краставица, чери доматче и малка топка моцарела за да направите мини шишчета, около 5 са напълно достатъчни. Може да добавите пресен босилек.

Цедено кисело мляко с череши: смесете ½ чаша цедено кисело мляко и ½ чаша череши без костилките, подправете с листенца мента.

Чиа пудинг: комбинирайте 1/2 чаша бадемово или кокосово мляко с една супена лъжица семена чиа.  Подсладете с малко мед и добавете боровинки или малини. Оставете 60 мин да набъбне.

Хумус и морковчета: пригответе  хумус като пасирате ½ чаша нахут, сок от лимон и ½ с.л. сусамов тахан. Посолете на вкус и хапнете с млади морковчета.

Варено яйце с маслинoва паста: разрежете две твърдо сварени яйца и издълбайте жълтъка. Смесете го с паста от маслини и напълнете половинките. Декорирайте с магданоз.

Със съдействието на www.artofrealfood.com

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Как ви действа есента?