Тялото, което всички искат да притежават е известно, танцуващо и винаги в прекрасна форма. Дамата се казва Никол Шерцингер и допреди няколко години беше по-известна само като вокал на момичешката група Pussycat Dolls. Сега знойната мадама има зад гърба си прилично количество солови проекти и тяло, за което всяка жена би убила. Как Никол поддържа форма, позволява ли си забранени изкушения и спазва ли диети…

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Съвсем отскоро мотото на гласовитата певица за здравословен живот е „да не преставам да се движа, да си хапвам от всичко в умерени количества и да спра да се държа лошо със самата себе си.”

Никол сподели наскоро пред списание Shape, че никога не е допускала грешката на повечето жени, започнали диета – да пропуска някое от храненията – „Аз ям, и то много. Дори с моя претоварен график, никога не си позволявам да пропускам хранене. Например за закуска хапвам твърдо сварени яйца, пушена сьомга и пълнозърнест препечен хляб, за обяд – колбаси, зеленчуци и плодове, а за вечеря обикновено си позволявам пилешко или риба с ориз и много зеленчуци.”

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosВ интерес на истината, дивата е била на всички възможни диети през живота си. Самата тя признава, че й отнело много време да постигне формата, в която я познаваме днес. Започва да тренира и да брои калории още 14-годишна. По времето на Pussycat Dolls през цялото време е на кантара. Точно тогава осъзнава, че колкото повече се старае да е във форма, толкова по-лесно качва килограми. Именно тогава намира душевен покой, отстъпва от везните и започва да се чувства добре в кожата си.

За да имаш красиво и здраво тяло, както и силен дух е важно да тренираш. Това е максимата, която спазва Никол по отношение на упражнения, а най-важен за нея си остава фитнесът, и като добавка танците. Освен това перфектният баланс между здравословно хранене и упражнения й позволява да утоли животинския глад. И все пак никоя звезда не може с чисто сърце да признае, че няма абсолютно никакви прегрешения по отношение на храната. Естествено, че и сексапилната певица си има своите слабости. Родената на Хаваи Никол споделя, че обича да си похапва от родните специалитети като сушена риба тон, потопена в соев сос, бананови палачинки с кокосов сироп и покрити в шоколад ядки макадамия.