След като тази седмица стана ясно, че сутиенът на „Виктория Сикрет” на стойност 2.5 милиона долара ще бъде представен от бразилския модел Алесандра Амброзио по време на ежегодното модно шоу на марката, въпросите към 31-годишната майка на две деца заваляха…

Алесандра роди второто си дете в началото на май тази година. Когато й съобщили, че тя е щастливката, която ще носи бельото бижу, тя още кърмела.

Исках да изкрещя от радост”, споделя Алесандра, но също и „Няма да ви лъжа. Бях много притеснена, защото все още бях в режим „майка””.

Снимка: Splash/Guliver Photos

Алесандра с двете си деца - Аня на 4 годинки и малкият Ноа, който няма годинка.

Майката на две деца, която е омъжена за бизнесмена Джейми Мазур, споделя още, че трябвало да иска специално разрешение от своя доктор, за да започне да тренира отново.

След като получила разрешение, Алесандра започнала с йога и разходки през първите два месеца, като по-късно добавила и пилатес към заниманията.

Диетата й включвала свежи, зелени сокове, зелеви салати и риба.

Не си мислете, че прегрешенията не са били част от менюто на супермодела: „Дъщеря ми (Аня, на 4 г.) обича капкейкчета, така че си похапвахме с нея, но понякога.”

Всички виждаме, че за няколко месеца Алесандра е постигнала мечтаната фигура и се чувства напълно готова да се завърне на модния подиум.

Снимка: facebook/Victoria's Secret