.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фитнес блогърка разкрива колко подвеждащ може да бъде Инстаграм

Евгений Милов | преди 2 години
Instagram/@annavictoria
Снимка: Instagram/@annavictoria
Снимките в социалните мрежи не са реалния живот

Ако сте започнали да се вманиачавате по външния си вид, следващата история на фитнес блогърката Ана Виктория ще ви помогне да поизтрезнеете. Атлетичната дама има вече 1,3 милиона последователи в Инстаграм, но разкрива в снимки колко подвеждаща може да бъде социалната мрежа, където нещата често нямат общо с реалния живот.

Ана Виктория споделя паралелни снимки на фигурата си в едно и също облекло – позирайки стегната пред огледалото и с паласки на корема, докато се е отпуснала върху канапето.

"Това съм аз през 1% от времето срещу 99% от останалото", пише блогърката към снимките. "Обожавам и двата кадъра еднакво. Добрият или лош ъгъл на заснемане не променят стойността ти."

С публикацията Виктория иска да покаже нагледно, че перфектните тела, които потребителите често демонстрират в Инстаграм, не представят реалния начин, по който всъщност изглеждат. Това може да бъде опасно за психиката на останалите, които започват да подражават на изпипаните снимки в социалната мрежа, което често води до отключване на хранителни разстройства.

Така снимките на "здравословно" изглеждащите потребители могат да подтикнат ненужно останалите към нездравословен начин на живот, а днес в световен мащаб около 20 милиона жени и 10 милиона мъже страдат от хранителни разстройства, които често застрашават живота им.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?