.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да закусим, но здравословно

| преди 9 години
Да закусим, но здравословно
Изглежда добре, но дали присъствието на един домат е достатъчно да ни заблуди, че започваме утрото си здравословно? Тhinkstock / Gulliver Photos
Каква е здравословната закуска и лесно ли се приготвя?

Закуската е най-важното ядене за деня, убедени са специалистите. Каква обаче е здравословната закуска и лесно ли се приготвя?

Яйцата с бекон и пържените филийки не само че са вредни, но са и отживелица. В ерата на диетите и култа към красотата, на мода е здравословната закуска.

Вариантите са много, но сред най-актуалните без съмнение е органичното хранене. Асортиментът е повече от богат - наред с популярните мюсли и овесени ядки, има продукти, за които широката аудитория почти не е чувала.


Оказва се, че сред най-полезните са древните южноамерикански култури, като киноа например.

А какво е закуската без сутрешното кафе? Ако не можете да го замените с чай, и за вас има алтернатива - органичното кафе.

Д-р Вергиния Георгиева разказа какво трябва да представлява една здравословна закуска.

Дълги изследвания на специалисти, а и самият живот доказват, че здравословното хранене и спазването на природните заръки запазват младостта и ни пазят от болести.


Може би изчистват и душите ни, което е сигурен знак, че ще сме и поне малко по-щастливи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?