.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Без повече болка в ставите! Научи как тук!

| преди 5 години
Болки в ставите
Кой продуктът с единствената по рода си с научно-патентована формула, който ни помага в битката срещу бръчки, увиснала кожа, скованост и болка в ставите?

Бръчки, увиснала кожа, скованост и болка в ставите... всичко това е продиктувано от понижения с възрастта синтез на колаген и хиалуронова киселина. Като най-разпространеният белтък в човешкото тяло, колагенът изгражда съединителната тъкан и отговаря за нормалното състояние на кожната структура, сухожилията, ставния хрущял, органите, костите и др. Колагенът е „слепващият” клетъчните елементи компонент и колкото по-голям е недостигът му в тялото, толкова по-„увиснали” и „изкривени” ставаме. Нашите тела произвеждат колаген в основния слой на дермата.

Нека си представим, че колагенът е матрак, а нашата външна обвивка – епидермисът – чаршаф. Когато колагенът („матракът”), започне да се разрушава, се нарушава целостта и на нашата обвивка – кожата ни („чаршафа”). Тези негативни процеси могат да бъдат забавени само и еднствено с допълнителен прием на колаген и хиалуронова киселина.

Но не какъв да е колаген, а истински, качествен, натурален, напълно усвояващ се колаген, чието действие е доказано през годините.

Единствено Хидраплениш покрива тези високи изисквания – продуктът с единствената по рода си с научно-патентована формула, наречена BioCell колаген®

Ефикасността и безопасността на Хидраплениш (BioCell колаген®) в поддържането на здрави стави и красива кожа, са доказани при повече от 20 независими клинични проучвания!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?