.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Балансирана закуска за всеки

| преди 7 години
346982.jpg
Всички знаем, че е много важно да започнем деня си подобаващо. Според статистиките 78% от българите закусват и ако сте от тях, е много вероятно да:

Всички знаем, че е много важно да започнем деня си подобаващо. Според статистиките 78% от българите закусват и ако сте от тях, е много вероятно да:

-          искате по-добра и качествена храна през целия ден – с повече витамини и минерали, но с по-малко мазнини;

-          да имате по-нисък индекс на телесната маса;

-          и да се радвате на по-добро настроение и способност за концентрация през сутринта.

Тук е моментът да ви попитаме – какво избирате за закуска? Може би баничка? Или залагате на плодове? Зърнена закуска? Идеалната закуска съчетава следните 4 компонента:

Belvita Добро утро са бисквити специално създадени за идеалната закуска.

В продължение на 10 години специалистите са разработвали различни методи, за да достигнат до оптималните технология на приготвяне и съставките на Belvita Добро утро. “Уникалността на тези бисквити се състои в това, че когато се консумират като част от една балансирана закуска, въглехидратите в Belvita Добро утро се освобождават постепенно, в продължение на четири часа”, каза г-жа Кристин Були, представяйки научните факти за новия продукт. Благодарение на тези продуктови свойства нуждите на тялото от енергия са задоволени и то е в кондиция за по-дълъг период от време.

Резултатите от пет клинично-проведени опита, осъществени във Франция, Канада и Австралия доказват ползите от Belvita Добро утро. Консумацията на бисквити е изследвана в избрани таргет-групи като фокусът на проучването е бил поставен върху освобождаването на въглехидратите и гликемичния индекс на бисквитите, като част от балансирана закуска. Опитайте сами!

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Къде ще ходите на море тази година?