.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ако диетата няма ефект, какво да правим?

LadyZone.bg | преди 3 години
2111087785.jpg
Добрият метаболизъм има много по-голямо значение и власт над теглото, отколкото само волята.

Правите диети, ходите на фитнес, предприемате какви ли не действия в името на добрата си форма, но резултати все няма. Къде е причината? Защо въпреки усилията, които полагаме, ефект от тях няма?

Тайната е в правилното отношение към храненето и изграждането на добри хранителни навици.

Съвсем наскоро възобновихме своите надежди, разбирайки че не е нужно да следваме дословно диетичните разпоредби на даден режим.
Вслушвайте се във вътрешния си глас, когато става въпрос за глад или ситост. Несъмнено мозъкът ще ви информира за нуждите и състоянието на организма. И съответно коригирайте количеството и качеството на храната.
Изводът? Имайки предвид, че мозъкът и стомахът са в постоянен контакт, представата за идеално тегло в съзнанието е в противоречие с това, което диктуват съвременните диетични догми. Следователно се получава или недостиг, или излишък на калории, поради което не постигаме желания резултат. Когато отношението към храненето е приоритет, умът и тялото са в синхрон и няма опасност наложената диета да предизвика в съзнанието дискомфорт и да не е успешна. Съзнавайки храненето като мощен инструмент за регулиране и запазване на теглото, тогава и лишенията не са в тежест и не се приемат като такива.

Ето защо, за да има ефект диетата, която сте си избрали, е от изключителна важност сериозното и отговорно отношение към режима – като се започне от начина на приемане на храната (бавно и продължително дъвчене на хапката в устата), премине се през приготвянето, и се стигне до избора на качеството на продуктите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?