.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7-дневна диета за бързо, но здравословно отслабване

LadyZone.bg | преди 4 години
Жена с ябълка
Заменете пърженото с печено и варено. Яжте повече риба, постни меса, плодове и зеленчуци…

Много диети за бързо отслабване демонстрират завиден интерес от страна на рекламодатели и, естествено, потребители. Често пъти обаче техният ефект е за кратък период от време. Големият проблем е, че след гладуване или драстични диети, които водят до рязко спадане на теглото, то много бързо се възстановява, а в някои случаи дори се увеличава над първоначалните стойности. А сериозните колебания в теглото, особено ако те са често повтаряеми, крият сериозен риск  за здравето.

Съвременният и научно обоснован подход без негативно влияние върху човешкия организъм и е с доказано продължителен ефект,  е постепенното намаляване на теглото! За да го запазим обаче е необходимо да спазваме някои правила, свързани с хранителния режим и физическата активност. Достатъчно е да ядете повече плодове и зеленчуци, риба и постни меса, и да избягвате мазните храни, като колбасите например. Ограничете сладкото, и при възможност – изключете от дневния си хранителен режим пърженото!

Ето една изпитана и лека диета, която ще ви помогне бързо да се отървете от излишните килограми, без да ви кара да изпитвате неописуемите терзания, характерни за драстичните диети >>>

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?