От време на време, всяка една от нас има нужда от вдъхновение преди да направи промяна в начина си на живот. Какво по-хубаво от това да вземем пример от някой, който вече е минал по този път? Следват десет въодушевяващи личности, чиито Instagram профила ще ви поощрят във вашите желания за един по-добър и здравословен живот. 

@milkingalmonds

Трине Раск е датски фотограф и блогър, който гарантирано ще промени живота ви. Макар и с фокус върху здравословното хранене, тя не пропуска да изпробва и рецепти за бургери и различни десерти.

@feltbyheart

Джоана Нобре Силва е изключила обработените храни от живота си. Междувременно е успяла да замени всичко вредно с вкусни и полезни ястия, които можете да проследите на страницата ѝ.

 @deliciouslyella

Ела Уудуард е блогър, писател и невероятен почитател на храненето. Ако честичко се чудите какво да сготвите така че едновременнод да е вкусно и здравословно, определено трябва да разгледате страницата ѝ.

@veggieful

Съпрузите Мади и Джером искат да се хранят здравословно и веган. Естествено, не е нужно и вие да споделяте възгледите им, за да хвърлите едно око на общият им профил.

 

 @straightforward_nutrition

Шведката Лин Торстерсон може да ви научи как да се храните с това, от което тялото ви има нужда. Занимава се с това от близо пет години и определено си разбира от работата.

@sproutedkitchen

Сара Форте ще ви вдъхнови да живеете пълноценно и ще внесе светлина и в най-мрачния ви ден.

 @mynewroots

Сара Бритън се е посветила на това да учи последователите си да се хранят здравословно. Поддържа блог от 2007г., където споделя както рецептите, така и мъдростта си.

@nomnompaleo

Мишел Там е обсебена с палео рецептите. Дори да не сте почитател на подобни диети, няма да съжалявате, в случай че решите да последвате Instagram профила ѝ.

@nutritionstripped

МакКел Хил смята, че здравословната храна трябва да е винаги вкусна. Ако сте съгласни с философията ѝ, не забравяйте да я последвате.

@skinnytaste

Джина Хомолка ще се превърне във ваш идол. Натоварила се е с тежката задачата да създава рецепти за здравословна храна и да вдъхновява и другите да го правят. Ще опитате ли и вие?