#Дискомфорт в горната част на гърба. Той е свързан с липсата на подкрепа. Ако сте необвързана, замислете се. Може би е време да излезете и да се запознаете с нови хора... кой знае, сред тях може да бъде мъжът на живота ви. 

#Дискомфорт в долната част на гръбначния стълб. Този вид болки се появява, когато сте силно притеснени за финансовото ви състояние. 

#Болките в раменете се появяват, когато поемаме повече, отколкото можем да носим. Не случайно хората казват: "Носиш огромен товар на плещите си". В тази връзка е животоспасяващо да разберем, че не можем да спасим света, ако трябва да поемем подобна отговорност, то тя е към нашия такъв. 

#Главоболието е сред най-честите оплаквания, както при мъжете, така и при жените. Няма какво да се лъжем, то е породено от натрупване на негативна енергия вследствие на огромен стрес. 

#В случай, че лактите започнат да ви болят, това означава, че се съпротивлявате на промените, които настъпват в живота ви. Дами, няма нищо по-естествено от това, те за са наше добро. 

#Болки в тила. Повечето от нас си мислят, че те се дължат на неправилна стойка или изгърбване. Истината е, че този вид оплаквания са пряко свързани с чувството на снизходителност към себе си и към другите. Прошката, това е отговорът. Не бъдете толкова строги към самите вас и останалите. С времето ще се чувствате много по-спокойни и, преди всичко, свободни. 

#Ако дланите ви наболяват, това е признак, че не сте удовлетворени от отношенията ви с хората от социалния ви кръг. Пожелайте си да срещате души, които да са на вашето енергийно ниво. 

#Когато оплакванията ви са свързани с таза, редно е да се запитате - какво ви дърпа назад? В пълен и преносен смисъл. 

И не на последно място, #коленете. Болките в тази част на тялото са породени от твърде голямо его - най-големият ни враг. Не забравяйте, че всички сме смъртни и не сме центърът на света.