.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

70% от жените не намират за привлекателни пушачите

Евгений Милов | преди 51 седмици
пушач
Снимка: iStock
Но са склонни на компромис за електронните цигари

Жените са по-склонни да намират за непривлекателно пушенето, отколкото мъжете, установяват резултатите от ново проучване.

Около 56% от жените казват, че няма да излязат на среща с пушач, докато почти 70% заявяват, че не ги намират за привлекателни.

пушач
Снимка: iStock

Съществува по-малка степен на нежелание за среща с пушач, когато обаче става дума за електронните цигари -"безрисковата" алтернатива на традиционните цигари.

пушач
Снимка: iStock

Сред участниците в проучването 46% от жените казват, че няма да излязат на среща с мъж, който пуши електронни цигари, докато 55% заявяват, че са непривлекателни.

Inogen
Снимка: Inogen

Така излиза, че пушачите на тютюневи цигари имат с 10% по-малък шанс за романтична среща от останалите мъже, които пушат е-цигари.

Очевидно повечето жени изобщо не харесват пушачите, но са склонни да направят малък компромис за почитателите на електронните цигари. 

Inogen
Снимка: Inogen

За мъжете има по-малко значение и в двата случая, сочат резултатите от проучването на Inogen, което е обхванало над 1000 души във Великобритания на възраст между 18 и 76 години. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?