.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

103-годишна жена, с прякор Урагана, спечели два златни медала в маратон (видео)

Росица Николова | преди 16 седмици
Julia Hawkins
Снимка: facebook.com/pg/Julia-Welles-Hawkins

На 103 години Джулия Хокинс спечели златен медал на спринт 100 метра в Национални игри за възрастни. Тя е майка на четири деца, баба на трима внуци и прабаба също на трима. Наследниците й се занимават със спорт в областта на колоезденето. 

Когато колоезденето се оказва твърде трудно за Джулия Хокинс, тя се обръща към спринтовете на кратки разстояния. Тя е най-старата жена, която се състезава на американска писта, според Националната асоциация за игри за възрастни. 

Julia Hawkins
Снимка: facebook.com/pg/Julia-Welles-Hawkins

"Просто продължавам да се движа", споделя Хокинс, относно тайната на нейното дълголетие. "Не правя никакви особени упражнения. Винаги съм внимавала какво ям, избирам здравословната храна и поддържам теглото си." 

Джулия има доста медали, които съхранява в специална кутия, направена от мъжа й. На въпроса дали ще участва в други състезания, отговаря - "Никога не се знае.Когато си на 103, всеки ден е чудо". 

На 100-годишния си юбилей Джулия танцува с тигър на парти с много хора и носи гердан с перли и цветя в косите си. 

Julia Hawkins
Снимка: facebook.com/pg/Julia-Welles-Hawkins
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?