Големият бюст е мечта на не една и две жени. Тези, които го притежават обаче, имат своите тревоги, свързани с него. за които останалите дори и не подозират.

1.
Внимаваш да планираш времето си правилно, защото не можеш да си позволиш да бързаш. Когато бързаш много, те подскачат и може да те шляпнат по брадичката. 

2. Дразни ви, че когато сте без сутиен, тежестта им ги води в различни посоки - надолу, настрани. Не може ли винаги да си стоят повдигнати и с приятна секси цепка между тях, както става, ако са в бюстие, например?

3. Чудили сте се колко ли тежат и сте се опитвали да ги претеглите една по една на кухненската везна. Нищо странно! Много момичета с големи гърди са го правили. ст

4. Понякога скачате лекичко, за да подскачат и те. Това удивително забавлява приятеля ви, а детето направо се киска. 

5. Чуди ли сте се как ли изглеждат по време на секс, когато вие сте отгоре - дали се люлеят много, той наслаждава ли се на секса или гледа само тях?!

6. Често си мислите как ли ще изглеждат те, когато остареете.

7. Когато слизате по стълби, ги придържате с ръце. Просто ви е неприятно усещането от отривистото движение нагоре-надолу. 

8. Гледате с интерес как зърната ви се променят, когато стане студено.

9. Когато легнете на една страна на плажа, всичко се излива в една посока. Няма как да не съберете хорските погледи. 

10. Тайничко се възхищавате на гърдите си винаги когато някоя "плоска" мацка застане до вас и започне да хленчи колко много иска пищен бюст.