Опитвали ли сте се да изберете подарък на човек, за когото си мислите, че си има всичко? Мислите, обикаляте, трудно ви е. Персонализираните подаръци могат да се превърнат в отговор на вашия проблем в такъв случай. А замисляли ли сте се някога за подарък говорещи цветя? 



Когато цветята говорят…

Говорещите цветя обикновено са рози. Върху цветните им листчета може да се принтира надпис (пожелание, поздравление, цитат, любима фраза, част от песен) или снимка (цветна или черно-бяла). Надписът, който се получава, е леко изпъкнал. В зависимост от мастилото, което се използва, може да бъде златист, сребрист и др.

Принтовете може да се направят върху живот цвете или върху откъснатите му листчета. Представете си легло, обсипано с розови листчета с любовни пожелания. Не е ли романтично?

Дори когато цветето изсъхва, пожеланието и снимката се запазват върху него. Говорещите цветя обикновено са рози, защото формата на тяхната чашка позволява най-лесно отпечатване. Но в говорещи могат да се превърнат също и калии.



Говорещите цветя са своеобразен посредник между вас и човека, когото искате да зарадвате. Не че свежият стрък не казва достатъчно, но със сигурност ще ви разберат още по-добре, ако напишете това, което има да казвате. Особено ако това е извинение или пък горещото „Обичам те!” Говорещите цветя не са само подарък за любим човек, те са успешен корпоративен подарък, подходящи са за сватби и рождени дни.

А ето и как всъщност става магията