.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вещи в дома с двойно приложение. Част 2

LadyZone.bg | преди 6 години
интериор
Още 5 вещи, които не трябва да изхвърляте на боклука, защото...

Към Вещи в дома с двойно приложение

Формички за лед

лед


Имате формички за лед, които не използвате? Изобщо не ги изхвърляйте, защото в тях може да слагате много и разнообразни бижута, които обикновено се търкалят в кутията или чекмеджето, а след това трудно намирате. Особено креативен органайзер за дребни аксесоари ще се получи, ако формичките са в нетрадиционните квадратни формички – например във формата на сърце.

Използвани буркани

буркани


Бурканчето с лютеница или сладко от боровинки свършва и какво правите с него? Или го изхвърляте или го забутвате в някой тъмен ъгъл на кухнята, нали? А помислете колко креативни неща може да сътворите с него – измийте го добре, премахнете етикетите и го превърнете в мерилка за течности. С перманентен маркет можете да отбележите милилитрите.

Бутилки от вино

вино


Сигурно никога не сте се сещали как да задържите правилната форма на изпраните маратонки и кецове, които като оставите под наклон на стената, винаги се огъват. Вместо да им се случва подобно нещо, по-добре използвайте бутилки от вино, за да може водата да окапе от тях, а и да запазят формата си.

Четки за грим

четки за грим


Отново си говорим за почистване на компютърната клавиатура – за целта са ви нужни фини четки, които могат да проникнат в процепите между клавишите. Подобна работа могат да свършат четките за грим, които смятате за стари и неизползваеми.

Ролката от използвана вече тоалетна хартия

хартия


Не изхвърляйте и нея, ако искате ластиците за коса и фибите да намерят своето място, което никога няма да объркате. Ластиците за коса можете да нанижете по дължината на ролката, а фибите да щипнете в отворите. И готово.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?