.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трик, с който да не цапате ръцете си, докато боядисвате яйцата

LadyZone.bg | преди 1 година
великден
Снимка: istockphoto.com

Разбира се, ръкавиците и престилката са задължителни аксесоари по време на голямото боядисване на яйцата, ако не искате да съсипете дрехите, а боята от ръцете да се измие чак след няколко дни. А и триковете са точно за това – да ни спестят време и нерви.

Ние лично се плеснахме по челото как не сме се сетили по-рано за използването на телена бъркалка за боядисването на яйцата. Важно условие е тя да е голяма и широка, така че цяло яйце да може да се побере във вътрешната й част.

яйца
Снимка: skiptomylou.org

Вместо да използвате отделна лъжица за всеки цвят боя и постоянно да поливате яйцата отгоре, за да хванат по-добре от съответния цвят, просто сложете яйцето в бъркалката и го потопете в купичката или чашката. Така може да си работите спокойно с боята, без да трябва да пипате яйцата. Най-удобно ще бъде, ако разполагате с няколко телени бъркалки – вземете една от съседката, една от майка си и една от свекървата и четирите основни цвята яйца са готови.

яйца
Снимка: skiptomylou.org
Как да обелите яйце за по-малко от 10 секунди

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?