Това със сигурност са комплект лампи, за които гостите ви ще говорят дълго след като сте ги изпратили на входната врата. Представляват най-обикновени кучета, едното е възрастен индивид, а другото мъничко, почти бебе, които са заели обичайна поза на… изхождащо се куче. Още по-веселата част от дизайна следва, когато се стигне до механизма за включване и изключване на осветлението – за да го направите трябва да стъпите върху изпражнението на кучето.


Бъдете сигурни, че това е домашен любимец, който няма да изисква непрекъснатото ви внимание, а и няма да се налага да почиствате килима и дивана от косми и ако…

Ако веселият продукт ви се струва шега, то веднага ще ви уверим в противното. Негов автор е английският дизайнер Whatshisname. Двете лампи е трябвало да бъдат част от лондонска изложба в метрото, но организаторите преценили, че произведенията са прекалено агресивни като идея.

Изработването на двете лампи отнема на дизайнера около месец, което разбираемо вдига цената на продукта – цели 2500 паунда. Затова пък голямото куче е направено в лимитирана серия от само 100 бройки.


Е, да или не на подобна налудничава лампа като част от интериора във вашия дом?