.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

За втори път именик

Антония Михайлова | преди 5 години
За втори път именник
Пак този палав домашен любимец! Няма търпение да дочака хубавата топла пита, ами бърза да ми изяде бисквитките... :), Снимка: Антония Михайлова, LadyZone.bg
Празничност лъха от настроението на всички – Архангеловден е

Неспирният галоп на времето

напук на маите и техния календар продължава, без да намалява скоростта и устрема си. Неусетно изгря Архангеловден – моят втори имен ден. Тази година той е особено празничен. Достатъчно е да ви припомня, че вече казвам името си. На година и осем месеца мога и по-лесно и успешно да изразявам всичко, което ме вълнува.

Празничност донася

и камбанният звън от близката църква. Тържественост лъха от настроението на всички, от атмосферата наоколо, от отбраните гозби на мама и баба, дори от фурната с печащата се архангелска питка.

Държа, обаче, да отбележа

– въпреки че нося името на "този, който е като Бога", съм си все така скромен и непретенциозен. Не мога обаче да отрека гордостта си, че съм кръстен на предводителя на цялото ангелско войнство. Именитият ми и високопоставен съименник е и мой ангел хранител. Въпреки купищата пакости, които перманентно ми се приписват, повярвайте, у мен е вроден стремежът да върша добрини – най-вече да развеселявам и да лекувам тъгата. Така знам, че няма да огорчавам, а ще възрадвам голямото сърце на моя покровител – Св. Архангел Михаил.

Ваш именник Мишо :)

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?