Няма да се откажа” е третата до момента след „В моя свят” и „Раздвоено сърце”, отново на цена от 3,99 лв. (може да разгледате всички издания с Виолета тук).

Познавате ли Виолета? В „Няма да се откажа” тя чувства, че е намерила своя път. Готова е на всичко, за да продължи да учи музика и да стане певица, но продължава да крие този факт от баща си. Лъжите и недоразуменията се отразяват и на връзката ѝ с Леон. Той не желае Виолета да се доближава до Томас, макар тя да го уверява многократно, че вече няма нищо между тях. А дали е така? Феновете ще узнаят от новата книга „Няма да се откажа”!

Ако сте от почитателите на сериала, то със сигурност знаете и за мегаспектакъла ВИОЛЕТА: Концертът, който ще се завърти в кината у нас от 9 май в продължение на 2 седмици. Все още нямате билети? Включете се в този конкурс и спечелете двоен билет за ВИОЛЕТА:Концертът!

КОНКУРС

Изпратете ни кратък видео клип (до 3 минути/10 Mb, може и сниман с телефон), в който изпълнявате любимата си песен на Виолета. Писмата с прикаченото видео или линк към него изпращайте на електронна поща [email protected] заедно с имената си и телефон за връзка. Вдъхновете се за своето изпълнение от трейлъра на концерта.

Успех!

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

*Настоящата игра е отворена за участие до 8 май 2014 година.

*Наградите са 3 двойни билета за прожекция на ВИОЛЕТА: КОНЦЕРТЪТ и ще бъдат разпределени между трима победители.

* Победителите в играта се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват имената на всички, изпратили любителски клип с изпълнения на песен на Виолета.

* Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени на 9 май във Facebook страницата на списание БРАВО.

* Билетите важат за кината Арена и Cinema City в градовете София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Бургас и Велико Търново в периода 12-21 май 2014 година.

*Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино.