Нова порция весели случки, любопитни загадки, страници за мода и картинки за оцветяване очакват малките читателки в най-новия брой на списание „Барби” на „Егмонт България”, по местата за продажба на вестници от 25 август.

На страниците му те ще открият страхотни идеи за игри на двора и на закрито. Историите в броя ще им разкажат за приключенията на Барби в зооклиниката и при новородените бебета в болницата.


Да не забравяме обичайния страхотен плакат „Барби”, който се открива във всеки брой, и специалния подарък, този път телефон за рисунки. На екрана му може да се рисуват забавни картинки, да се изтриват и да се рисуват отново. Както във всеки брой, и в този има конкурс с награда – кукла „Барби”.

Но това не е всичко! Малките почитателки на Барби със сигурност ще се зарадват на възможността да съберат най-вълнуващите си преживявания и спомени в стилен дневник с любимата кукла.

А защо не и да научат предпочитанията на любимите си хора в очарователен лексикон с Барби. Търсете „Барби Дневник” и „Барби Лексикон” в книжарниците из цялата страна.

Сега имате възможност да зарадвате детето с тях и като се включите в конкурса на „Егмонт България”. Отговорете на въпроса: „Как се казва пуделът на Барби?” Писмата си изпращайте до [email protected], като не пропускате да напишете трите имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 30 август 2012 година. Името на един печеливш ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук.