Март месец идва с 2 забележителни нови книги от издателство „Егмонт България”. Това са изданията от поредицата „Удивителни 3D приключения” с героите от популярните филмчета на „Дисни” – „Колите” и „Пепеляшка”. И двете книги се предлагат с подарък специални 3D очила, с помощта на които страниците им оживяват.

Децата ги очакват невероятни 3D изживявания с познатите и обичани герои и много забавления. Ще откриете книгите в книжарниците в цялата страна от 6 март на цена от 6,99 лв., а сега нека да надникнем в съдържанието им...

Колите


Скоростна история, загадки и лепенки – всичко това в 3D! Впуснете се в най-шеметната 3D историята на Светкавицата Маккуин досега със страхотни 3D лепенки, забавни 3D загадки с приятелите от Радатор Спрингс.

А ето и една от загадките в книгата: оградете имената на приятелите на Светкавицата Маккуин. Погледнете отляво – надясно, отгоре – надолу, и диагонално.

м
щ я б г к м
а ю с о о и н
т а н
д
ф
у
о
ю
р
т
и
ф й м
в
м
и у л
з
а
г
у
в г
о
ш
р
л
к
г
е
д о
ъ

 

Пепеляшка


За всички малки принцеси: кралско приключение, чудни лепенки и загадки в 3D! Потопете се в приказната 3D история на Пепляшка с прекрасни 3D лепенки и очарователни 3D загадки. Историята в книгата разказва за времето, след като Принца вече е открил своята принцеса, а в нея се включват и верните приятели на Пепеляшка – Гюс, Жак и останалите симпатични мишлета.