.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Удивителни 3D приключения с Колите и Пепеляшка

LadyZone.bg | преди 5 години
Егмонт
Невероятни 3D изживявания с познатите и обичани герои и много забавления

Март месец идва с 2 забележителни нови книги от издателство „Егмонт България”. Това са изданията от поредицата „Удивителни 3D приключения” с героите от популярните филмчета на „Дисни” – „Колите” и „Пепеляшка”. И двете книги се предлагат с подарък специални 3D очила, с помощта на които страниците им оживяват.

Децата ги очакват невероятни 3D изживявания с познатите и обичани герои и много забавления. Ще откриете книгите в книжарниците в цялата страна от 6 март на цена от 6,99 лв., а сега нека да надникнем в съдържанието им...

Колите

Егмонт - 1


Скоростна история, загадки и лепенки – всичко това в 3D! Впуснете се в най-шеметната 3D историята на Светкавицата Маккуин досега със страхотни 3D лепенки, забавни 3D загадки с приятелите от Радатор Спрингс.

А ето и една от загадките в книгата: оградете имената на приятелите на Светкавицата Маккуин. Погледнете отляво – надясно, отгоре – надолу, и диагонално.

м
щ я б г к м
а ю с о о и н
т а н
д
ф
у
о
ю
р
т
и
ф й м
в
м
и у л
з
а
г
у
в г
о
ш
р
л
к
г
е
д о
ъ

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?