.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Топ 10 на най-нелепите играчки и изобретения за деца

LadyZone.bg | преди 5 години
Детски играчки
Снимки: moms.popsugar.com
... за които едва ли сте предполагали, че съществуват

Трябва да признаем, че днес магазинте за играчки са препълнени с какви ли не всевъзможни, забавни и очарователни артикули за малчуганите, а разнообразието е толкова голямо, че би могло да задоволи и най-причудливте вкусове. Но има случаи, в които фантазията на създателите им така се е развихрила, че резултатът не само ще ви изненада, но и ще ви шокира. Представяме на вниманието ви 10 от най-нелепите играчки за деца:

1. "Приятели завинаги" – плюшени ако и тоалетна хартия

Сред асортимента от детски играчки отскоро се подвизава един артикул с търговско название „Приятели завинаги”. На пръв поглед това са плюшени, с леко причудлива форма, усмихнати създания. Когато се вгледате в тях обаче, ще откриете, че пред вас стоят засмяно руло тоалетна хартия и голямо ухилено ако...?! Определено последното нещо, което един родител ще купи на детето си е подобен „атрактивен” подарък. Но знае ли човек. Някой пък може да оцени хумора и смеха, който създателите са се опитали да вложат в творението си?

Плюшени играчки

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?