Как се казва вашият Герой от приказките?

Галин Димитров и Фондация "Благодаря"

Приказката

Това може да бъде една доооооста дълга приказка, но тя започва с промяна. Промяната на мисленето и на усещането на сърцето, а човек, който следва сърцето си винаги може да прави геройства. В този малък свят има много детски сълзи и понякога даже си мисля, че океаните са сълзите на децата и на майките им. Не е герой този, който ще разплаче много хора, а този който може да изтрие поне една детска сълза, а в центъра към Фондация ”Благодаря” карат доста деца и майки да се усмихват.

Познавам лично един от хората, които отдават голяма част от времето си на така наречените ”бити каузи” или безсмислено хабене на нерви, за да подаваш ръка на хората, и аз съм горда да кажа, че ми е приятел. Името му е Галин Димитров. Можете да срещнето това име скрито и зад ”Без насилие” - сайт за домашното насилие, а знаем колко деца търпят такова.

Всъщност от него научих, че самите ние можем заедно да творим чудеса и да се храним с едно детско БЛАГОДАРЯ... Това е моят герой, който не е скрит зад броня, няма меч в ръцете си, но аз винаги съм го оприличавала с Архангел, готов да се бори за истината и правдата. И днес, когато видях, че мога да разкажа моята приказка, реших че точно тук й е мястото:))) БЛАГОДАРЯ…

Номинацията ни е изпратена от Донка Костова.

Разкажете ни за вашия Герой от приказките.