.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сватбена покана в неподходящ момент - как да постъпим?

LadyZone.bg | преди 3 години
2111094640.jpg
За тези, които ликуват от загубата на родител или близък роднина, за онези, чиято липса на родители е трайна и за нас, които съчувстваме... Как да постъпим, когато родителите ни са разведени, но искаме да поканим всички, дори доведения. Как да подходим, когато единият родител е починал или двамата бащи, на които държим, не се разбират..

Сватбеното тържество е едно от най-вълнуващите събития в живота на всеки човек. Подготовката за него обаче не рядко е съпроводена от много тревоги, притеснения и, често пъти, спорове. Има деликатни ситуации, с които трябва да се съобразяваме и към които да подхождаме разумно.

 

#Ако единият родител е починал, разведен и/или повторно сключил брак

Да си представим ситуация, в която майката на младоженката е починала, бащата се е оженил повторно, но булката държи да отдаде почит както на доведената, така и на своята биологична починала майка. Как трябва да изглежда в такъв случай сватбената покана?

Начините да почитем своя починал родител, по време на сватбеното тържество, могат да бъдат най-различни – любима песен, демонстрация на фотографии на голям екран, специално благодарствено слово, включване на името му в сватбената покана. Традиционно една такава покана съдържа имената на младоженците и техните родители. Името на всеки родител, независимо дали е жив или не, според сватбения етикет, е редно да бъде споменато в поканата. Ето пример как може да подходите без това да породи погрешно впечатление, че той ще бъде реално и наистина на събитието.

Алиса Георгиева,
дъщеря на г-жа и г-н Виола и Иван Георгиеви,
а вече и на Венеса Георгиева,
и
Стефан Димитров,
син на г-жа и г-н Ана и Тодор Димитрови,
с безкрайна гордост, признателност и благодарност, сме щастливи да поканим своите обични родители на нашето сватбено тържество...

#Ако родителите и на двамата младоженци са разведени>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?