.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Стара хартия за нова книга" – 5 кг боклук и получаваш приказка

LadyZone.bg | преди 4 години
стара хартия
Снимка: Thinkstock
Децата ще научат как да пазят природата и да събират отпадъците разделно

На 13 септември от 10:30 часа пред Книжен център "Гринуич" на бул. "Витоша" 37 за трети пореден път ще се проведе детският празник "Стара хартия за нова книга". Инициативата е под надслов "Почисти и прочети".

Всяко дете, което доведе възрастен придружител с 5 кг стара хартия за рециклиране, ще има възможността да си избере нова детска книга и да си я вземе. Организаторите от Книжния център, Столична община и ЕКОПАК България АД са приготвили и допълнителни подаръци за гостите и участниците. 

В рамките на събитието децата ще научат как да пазят природата и как да събират разделно отпадъци.

В програмата са включени още екотеатърът "Приказка за юначета с празни тумбачета: Хартояд, Пластоядка и Стъклояд в парка", представен от Театъра на приказките – София, екоработилница за изработване на бижута, цветя и сувенири от отпадъци, много музика, с детските вокални групи "Мики Маус" и "Врабчета" и танци с клуб "Супер форма".

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?