По всичко изглежда, че Ким Кардашиян не бърза да се връща на работа и изцяло се наслаждава на първите и най-сладки мигове от майчинството. 32-годишната риалити звезда, която роди през юни своето първо дете – момиченце на име Норт Уест, все още не е готова да остави малката и да поеме предишните си задължения.

Източник, близък до Ким Кардашиян и Кание Уест заявява пред People.com, че младата майка прекарва повечето от времето си със своята дъщеря и поне още няколко месеца ще е далеч от камерите и прожекторите.



Факт е и, че Ким все още не е показала малката Норти, а и тя самата избягва фотообективите. И все пак, тя беше засечена от фотографи, докато заедно с Кание и Норт Уест посещаваха доктора – вероятно за регулярните прегледи на бебето.



От снимките се вижда, че риалити звездата е повече от щастлива да бъде мама, облечена в дънкова риза и без грим. Естествено Норт Уест също присъства на фотосите, но мама Ким явно не е готова да покаже бебока – на снимките се вижда единствено бебешката количка, покрита с бяло одеяло.