Звезди за Лола” от Стефъни Пъркинс е най-новото и последно за тази година предложение в кампанията "BRAVO препоръчва".

В нея се разказва за живота на Лола - не само необичаен, но и доста готин. Тя живее с двамата си бащи в Сан Франциско, всеки ден сменя различен откачен тоалет (колкото по-екстравагантен и крещящ, толкова по-добре), а гаджето й е супер сладък рок музикант.

И въпреки че стилът на Лола е меко казано ексцентричен, тя е добър приятел и отдадена дъщеря с големи планове за бъдещето. Всичко е абсолютно перфектно, докато ужасяващите близнаци от семейство Бел не се завръщат в съседската къща. Преди 2 години Калиопe слага край на приятелството си с Лола. Но по-кофти е, че сърцето на Лола е разбито от брата на Калиопе – Крикет.

Този път Крикет, талантливият млад изобретател, ще излезе от сянката на сестра си, за да превземе отново живота на Лола. А тя ще трябва да се изправи пред чувствата си към съседското момче, които е таяла цял живот.

За автора >>>

 

 

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си и котарак на име Г-н Тъмнъс. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни (които не се страхуват да си признаят, че тийн книгите са страхотни).

Повече за Стефъни Пъркинс ще откриете в сайта й.

Досега в кампанията на водещото тийн списание в България са включени биографията на Хари Стайлс, най-харесвания член на групата One Direction, суперпопулярните антиутопии „Дивергенти” от Вероника Рот, „Чисти” от Джулиана Багът и „Пепел” от Илса Бик, трите книги в поредицата „Саванти” – „Скай”, „Феникс” и „Кристал”, и „Целувка за Ана” от Стефъни Пъркинс.

Романа ще откриете от 2 октомври във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).