.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Семейство живее върху остров с размерите на тенис корт

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/vladi_private_islands
Снимка: Instagram/vladi_private_islands
Добре дошли на Just Enough Room Island

Най-малкият населен остров на планетата Земя не случайно е известен с името "Just Enough Room Island" - буквално има размерите на тенис корт.

Заемащ площ от едва 300 кв.м., миниатюрният скалист остров предлага достатъчно място за спретната къща, дърво и шезлонги.

Известен преди като Хъб айлънд, островът е придобит като частна собственост през 50-години на миналия век от заможна фамилия.

Плановете им за уютен дом, където да прекарват ваканциите обаче се провалят, когато тълпи туристи се стичат, за да видят забележителната къща, кацнала върху скалата - една погрешна стъпка и сте във водата.

"Just Enough Room Island" е само един от 1864 островчета, пронизвани от водите река Сейнт Лорънс, която разделя Ню Йорк в САЩ от Онтарио в Канада.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?