Детските кошари за игра са изминали дълъг път и са претърпели редица метаморфози от миналото до познатите днес детски стоки. Те осигуряват безопасно място за игра и сън на вашето бебе или малко дете, независимо дали сте у дома или на път. Добрите модели са доста атрактивни, лесни са за сгъване и пренасяне и осигуряват удобство, докато вашето мъниче порасне.

Много от родителите пропускат да купят отделна детска люлка и масичка за повиване, като се възползват от комбинираните възможности, които предоставят днешните детски кошари за игра.

Топ 10 на най-нелепите играчки и изобретения за деца>>

Предимството на тези детски стоки е, че лесно можете да ги местите от едната стая в другата, което е особено полезно за бебетата, които ще са под постоянно ваше наблюдение. Родителите могат и спокойно да поставят тези детски кошари за игра до техните спални, което ще им помогне за нощните хранения и преобличания.
 

Разбира се, тези детски стоки са много полезни когато сте на път. Така ще имате безопасно място, където да оставите вашето дете да си играе, без да се притеснявате, че то може да се нарани.



Разбира се, родителите могат да се възползват от предимствата на детски кошари за игра и на плажа. Така няма да се налага постоянно да наблюдавате вашето дете и ще можете да се възползвате от пълноценна почивка. Поставянето на матрак на дъното ще направи този вид детски стоки удобни за спане.

Как се гледат първото, второто и третото дете>>


Детските кошари за игра са подходящи за децата от 6 месеца до 2 години. Ако се налага да пътувате със самолет, просто сгъвате и прибирате тези детски стоки в кутия и ги чекирате с останалия багаж. Със сигурност тези кошари осигуряват едно несравнимо удобство за всеки един родител.

За какво да гледате при покупка на детски кошари за игра?
Подвижна люлка и маса за повиване – тези допълнителни екстри могат да ви спестят доста пари, тъй като благодарение на тях няма да се налага да купувате отделни люлка и маса за повиване. Тези екстри могат да се окажат изключително полезни при пътуване.

9 предимства на пелените за многократна употреба>>


Допълнителни функции – модерните детски кошари за игра могат да разполагат с висящи играчки, вибриращи детски стоки, нощно осветление, възпроизвеждане на музикални файлове с успокояваща музика, балдахин за предпазване от насекоми и много други.

Колела – добре е при покупката на кошарки да гледате те да имат заключващи се колела. Така вие спокойно ще можете да ги фиксирате и да бъдете спокойни за вашето дете, а при нужда много лесно да преместите кошарите където поискате.

Лесен механизъм за сгъване – някой детски кошари за игра имат толкова елементарен и ефективен механизъм за сгъване, че вие можете само с една ръка да го задействате.
Джобове за съхранение, чанти или рафтове – повечето детски кошари за игра в днешно време разполагат с този тип улесняващи родителите опции. Така в тях можете да съхранявате памперси, бебешки мокри кърпички и дори одеяла и дрехи.

8 прекрасни неща, които бебето усвоява през първата година>>

Мерки за безопасност
Винаги, когато разгъвате мястото за игра на вашето дете бъдете внимателни и фиксирайте закопчаващите се елементи, за да не се получи сгъване при поставянето на детето вътре. Проверявате ги ако се наложи и по два пъти, за да сте сигурни. Следвайте препоръчителното тегло зададено от производителите и възрастовите ограничения. Ако на етикетите е изписано, че игралната кошара е подходяща за деца до 90 сантиметра, когато вашето дете стане по-високо то може да се опита да излезе и да се получи преобръщане. Ето защо, вие трябва да следвате препоръчителните мерки за безопасност. Така ще можете да сте сигурни, че нищо лошо няма да се случи на вашето малко съкровище.

Вижте различни предложения на Baby.galix.bg