Дъщерята на голямата сръбска звезда Цеца Величкович – Анастасия Ражнатович и половинката й – футболният национал на Сърбия Неманя Гудел са загубили бебето. Само преди месец двамата обявиха щастливата новина, че ще стават родители, а преди няколко дни Гудел сподели съкрушен в Инстаграм: „Анастасия и аз загубихме бебето.“

“Споделихме с вас добри новини и вие бяхте с нас, като ни поздравихте. Благодарим ви за това. За съжаление, сега имаме лоши новини, но знаем, че имаме вашата подкрепа и разбиране, че не искаме да говорим за това. За съжаление, Анастасия и аз загубихме бебето. Това е болезнен момент за нас, но любовта ни преодолее и това. Благодарим за разбирането“ – това гласи пълният текст, който футболистът сподели в социалните мрежи.



Само преди месец Цеца Величкович беше на противоположния полюс на емоциите – беше щастлива да стане баба за втори път. Синът й Велко и съпругата му Богдана я дариха с втори внук – Кръстан.

Първото дете на двойката се роди в началото на юни 2020 година. То получи името Желко - на покойния съпруг на Цеца Желко Ражнатович Аркан.

Сръбската мегазвезда ще изнесе концерт пред българска публика на 29 юли в Бургас.