.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ракът Себастиан награждава...

LadyZone.bg | преди 6 години
ариел
Снимка: Егмонт България
Кой спечели книжки „Малката русалка Ариел”

Числото 3 определено е натоварено с много значения. Три са царските дъщери (най-малката е винаги най-хубава), три са хитростите на Таралежа, три са златните ябълки, три са прасенцата… Трима са и щастливците, които изтеглихме чрез жребий в играта с издателство „Егмон България”. Те трябваше да отгатнат как се казва ракът от анимационния филм „Малката русалка Ариел”? 

Щастливците са:

Недка Христова Николова-Василева
гр.Генерал Тошево

Бисер Радков Иванов 
гр.Габрово  

Ивелина Тодорова Иванова
гр. Варна  

Този път ви бяхме подготвили и уловка. Освен верния отговор, трябваше да изпратите и символа, който поставихме до името Себастиан в произволно избрана статия. В статията Кристиан Майер: Не съм секссимвол със заглавие от рубриката звезди и сериали поставихме @. Участваха само писма с изпратен верен отговор и символ.

На печелившите честито! Те ще получат книгата „Малката русалка Ариел” от поредицата "Чародейства" на издателство Егмонт.

Очаквайте новите ни игри и четете внимателно правилата!
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?