Ако сте танцьорка или работите в заведение като сервитьорка, това несъмнено поставя в риск връзката ви. Приятелят или съпругът ви естествено не са особено очаровани от начина, по който изкарвате прехраната си. По цял ден или (в по-лошия вариант) по цяла вечер общувате пряко или косвено с хора, около вас има потенциални ухажори, а разговорите с тях няма как да бъдат избегнати, тъй като все пак това е част от служебните ви задължения. А вашата половинка е вкъщи и не спира да мисли какво се случва с вас в момента. Той се разкъсва от вътрешни противоречия от сорта на: „моята любима все пак трябва да работи нещо, не можем да си позволим да остане без работа. Но пък има и по-нормални професии от това да даваш нощни дежурства”.

Танцьорка
Това наистина е най-рисковата професия за брака или връзката ви. Все пак вие влизате в ролята на съблазнителка.  Той постоянно ще подлага всяка ваша професионална изява под съмнение за нещо повече от „просто работа”. А и вие трябва да се съгласите, че да кършите снага пред цяла тълпа народ не е най-обещаващото нещо, което може да ви донесе професионално израстване, както и успешна, и дълга връзка.

Сервитьорка
Тук общуването с хората е ключово, затова не можете да си позволите да не го правите. Дори нещо повече: ако разчитате на добрия бакшиш трябва да бъдете истински добра. Това предполага опознаването на клиента и неговите желания.

Секретарка
Всички знаем как шефовете си избират секретарка, не по умствения потенциал, а по това как изглежда. Тя е секси, с дълги крака, руса и задължително носи къса пола. А и общите разбирания за естеството на работата, която върши тя, са доста далеч от това да вдига телефони и да записва срещи и ангажименти.

Шофьорка на такси
Работата предполага мобилност и отново общуване с клиенти.” На всеки курс различен клиент” – това си мисли половинката ви, когато излизате за поредната смяна. Освен това жените, заети в тази сфера поемат голям риск за самите себе си, произтичащ от нощни дежурства.

Оператор в кол-център
Като нищо някой клиент може да реши, че гласът ви звучи изключително магнетично и пленяващо и да започнете да получавате ежедневни обаждания от него. Това наистина ще влуди половинката ви.

Ако работите една от тези професии, определено половинката ви е търпелива, много ви обича и не на последно място, има неизчерпаемо доверие във вас. Радвайте се, защото сте истинска щастливка.