.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Предимства и недостатъци на двете големи сватбени изложения, предстоящи в София

LadyZone.bg | преди 1 седмица
Сватбата на Росина и Радостин
Снимка: Андро Дюлгерян
Wedding Expo Alegria е на 23 и 24 ноември, а Sofia Wedding Expo ще се проведе на 18 и 19 януари 2020 г.

Анастасия Маринова, администратор на Facebook групата „Моята Сватба през 2020 и 2021 Съвети от Булки“, споделя мнението си за двете големи сватбени изложения, които ще се проведат в София през ноември 2019 г. и януари 2020 г. Публикуваме кратка стенограма на видеото й с нейно разрешение.

Expo Balkanica е с по-големи традиции и се провежда в хотел Балкан (бивш Шератон) през януари. В залата има щандове на фотографи, оператори, сватбени агенции, сладкарници и всичко друго, необходимо за вашата сватба. Проблемът е, че хотел Балкан се намира в центъра и заради безплатния вход вътре попадат много случайно минаващи хора. За жените сватбата винаги е интересна тема и те влизат, за да си напълнят очите с красиви неща. Освен това през януари е студено, така че топлата зала допълнително привлича и се получава дискомфортно голям поток от хора, които не са потенциални клиенти за фирмите. Добрата новина е, че през януари 2019 г. бе въведен вход от 3 лева и това ограничи случайните минувачи.

Тенденции в сватбените рокли през новия сезонСреща с носителката на "Златна игла" за най-добър млад дизайнер Радослава Лазарова

(Следващото издание на изложението ще бъде под името Sofia Wedding Expo 2020. То ще се проведе на 18 и 19 януари 2020 г. в хотел Балкан, пл. Св. Неделя 5 – бел.ред.)

Wedding Expo Alegria ще се проведе за втори път тази година. Събието е на 23 и 24 ноември 2019 г. в Best Western Plus Hotel Expo, бул. Цариградско шосе 149.

Предимството е, че изложението предлага и програма с лекции, на които се дават съвети за младоженците. Може да се направи пробен грим и прическа (трябва да си запишете час предварително – бел.ред.), да се мерят рокли, както и да се дегустират безплатно торти, коктейли и хапки.
Тъй като хотелът е далеч от центъра, въпреки безплатния вход, влизат само хора, които са отишли специално за това. Като цяло това изложение ми се струва по-полезно и по-приятно. Виждам повече смисъл в него. Разбира се, ако имате време, можете да отидете и на двете“ – завършва коментара си Анастасия Маринова.

25 грешки, които булките често допускатПреди да кажете заветното „Да“, кажете „Не“ на тези грешни стъпки при подготовката на сватбения денЙолана за предложението за брак, което получи на стадионаЙолана и Николай са заедно от шест години и имат 3-годишна дъщеричка, но тепърва ще минават под венчилотоСватбата на Росина и Радостин – красива приказка въпреки гипса върху глезена на булкатаДвамата се целуват за първи път на Св. Валентин, а предложението за брак е в... Париж!

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?